trött jävel

God Morgon! 
 
Vaknade för tio minuter sen när syrran gick in i mitt rum och skrek att jag skulle gå upp. 
11.11. make a wish.
I vilket fall ska vi göra till Anderslöv vid tolv tiden hos Emma, sen ska vi nog mest chilla & snacka skit innan vi ska börja fixa oss inför festen. Sen tar vi bussen till festen. Vet inte hur länge vi stannar där, det beror nog på vädret och om det är roligt eller inte. Somnade klockan halv sex imorse efter ha legat och stirrat på mina bilder i ca. tre timmar. Not fun at all.
 
 
En glad liten Ronja.
 
 

Self portrait

Dethär är bascly vad jag har gjort hela dagen. Den undre bilden fick bli min nya profilbild på facebook.
 

möblerade i mitt rum

Hade väldigt tråkigt och hade inte städat än, så jag städade och möblerade om i mitt rum. Inte speciellt mycket men jag känner verkligen skillnaden för innan låg jag inträngt i hörnan av rummet. 
 
Satte även upp lite bilder från min barndom, i vanliga fall vill jag inte tänka på den, bilderna har legat längst ner i en låda i några år. Men jag kände att jag behövde något på väggen. & vad tror ni själv? Niall fick också en plats.

Nu ska jag lägga mig och njuta och kolla på Misfits. 
 
 
18 kvadratmeter ren mörker.
 
And if you're still bleeding, you're the lucky ones.
'Cause most of our feelings, they are dead and they are gone.
 
 
/Ronja
 

jag är ingen bra barnvakt

Heeeeeej! 
 
Sitter här och lyssnar på musik och pratar med Sejla. Idag vaknade jag vid halv fyra, jävla idiiooooot jag är!! 
I vilket fall så skulle vi typ käka vid halv fem sen när jag käkat så kom min bror upp i mitt rum och sa "Här kan du ta hand om henne en stund jag ska fixa med bilen!" (alltså hans dotter) så jag bara "um  ok". Jag trodde det skulle ta en halvtimme men det tog typ två timmar och jag hatar barn. Aja, jag gick iaf ut och tränade röven av mig sen och nu är jag skittrött. 
 
 
 
 
 
 
/Ronja

dagens schema

Städa rummet- Check
Tvätta mammas bil- Vi visste inte hur slangarna fungerade så vi ska vänta tills pappa är hemma, haha.
Diska- Check
Städa köket- Check
Åka till Fritzon och plocka fläder
Åka till Skurup och hämta burkar
Åka till farmor
Dra till gymmet med mamma, vet dock inte om detta kommer bli av.
 
Hade!

Ja jag är också ett 1D fan

God Kvällis!
 
Vaknade vid fyra idag, sov 14 jävla timmar. I vilket fall så hade jag aptråkigt så jag stack till Madeleine. Vi har käkat god mat, kollat film, ätit glass & jordgubbar och spelat tv-spel. Vet inte hur länge jag stannar här, länge förhoppningsvis. Just nu ligger Madde i sin säng & lyssnar på någon jäkla rockmusik och jag ligger i min säng och kollar på Niall bilder. Har haft en otrolig Niall-dag idag och kom på att Ninja är vårt kärleksnamn. Ska fortsätta kolla på någon serie nu som är på TVn. Ha det, ciao!
 
 
 
 
Kan inte vänta, jag och Erika ska se den på bio. Vill se den nu nu nu!

Kärlek till er♥

Har inte hänt så mycket idag så ni får 3 sjukt sköna låtar.
/Emma
 

Kreativt

Dagen började vid 11 då jag tog sovmorron. Jag städade och lagade mat och såna saker fram tills klockan 3 då mamma kom hem. Satt och snackade med henne lite och sen stack jag till frisören. Jag fick klippt ca 2 cm och fick håret rejält uttunnat. Blev supernöjd och håret känns mycket lättare nu. 
 
Jag målade också i eftermiddas. Det var länge sedan, men jag kände mig så kreativ så jag flyttade ner mina grejor till uterummet och började skissa. Blev lite anourlunda men jag blev nöjd. Ska dock fixa bakgrunden och några småsaker så den är inte helt klar.
Haha, flippade i min pyjamaströja.
Som sagt, inte färdig.

/Emma

Hello darkness my old friend

Ibland så bara händer det. Någon som du gör något så klockrent och enkelt som att förstå. Du dömmer inte utan bara lyssnar och tar in det jag svamlar fram mellan snyftningarna, tittar mot mig och säger "det är okej". Inget mer. 
Ibland behöver jag en skuldra att gråta mot och jag vet att jag kan lita på dig för jag vet att du förstår. 

my sad stories.

Jag är en bokmal. Älskar att läsa. Jag läser mest fantasyböcker men allt går bra.
 
Jag är bisexuell. Jag anser docka att alla är bisexuella eftersom man inte blir kär i ett kön utan en personlighet. Om denna personligheten tillhör en tjej eller kille spelar inte mig någon roll. Men jag har aldrig varit kär i varken en kille eller tjej. Tro det eller ej men jag har verkligen aldrig varit kär.
 

Jag är kristen och konfirmerad men jag tror att världen hade varit bättre utan religion. Jag vet att det verkar konstigt men om religion inte hade funnits från början hade vi inte saknat det. 
 
Jag har mardrömmar. Ofta. Händer ett par gånger i veckan att jag vaknar mitt i natten genomsvettig och gråtandes eller skrikandes. Mamma och pappa har vant sig så nu rusar de inte in i mitt rum när jag vaknar men det är extremt jobbigt. Det slutade för ett tag sedan men sedan sommarlovet började har det kommit tillbaka. 
 
Jag vill inte gifta mig. Jag ser bara inte poängen med giftemål. 
 
Jag vill inte heller ha barn men om jag får barn så ska flickan/flickorna heta Alice och/eller Robin och pojken ska heta Felix. 

Sedan ett par månader tillbaka har mitt humör gått som en bergochdalbana. Ena dagen är jag sjukt deprimerad och andra är jag hur glad som helst. Detta har påverkat mina personliga relationer mycket.
 
Min mobilskärm är sprucken. Vet inte hur det gick till. Jag hade fest och hade mobilen i fickan och när jag tog upp den var skärmen i tusen bitar ungefär. 
 
Min dröm är att flytta till Australien och jobba som brandman. Det är helt crazy, jag vet men det är något att stäva efter och jag kommer inte ge upp utan en bra fight.
 
Detta inlägget fick mig att framstå som en människa med massa problem. Inte riktigt det jag ville få fram men detta är hur mitt liv ser ut just nu, basicly.
 
 
 
 

Klockan är 03.30, let's möblera om!

Hallllloj, sitter i Skabys säng och kollar på när hon gör om i sitt rum. Asså klockan är halv fyra.. This is normal. I dag har vi kollat på Awkward, skrattat så vi har pissat på oss, sjungit till HSM låtar, låtar från 2003 och ätit glass. Ska fortsätta sitta och tjura för hon möblerar om. Tjohoj!
 
Hoppas ni lägger märke till de nya uppdateringarna jag gjorde för någon stund sen med designen. :)
 
 
Har ett jävla myggbett på armen och det kliar mig till döds. Aja.
 

Strawberries♥

 
 

Brännboll och sånt

Idag har jag varit iväg och spelat brännboll. Det är lite av en tradition. Vi är ett gäng familjer som gör det varje år dagen efter midsommar. Laget som jag är med är sponsrade av Jinnarps konsult, snubben som äger det är meed i vårt lag. 
Anyway, vi fick stryk. Men jag skyller på att Adam inte var med i vårt lag, den lilla förrädaren. 
En typisk brännbollsoutfit. OBS jag är sjukt unfotogenic OBS

heyho

Jaha då sitter jag då här vid datorn igen. Kände att jag inte ville ligga i sängen hela dagen (jag missade min enda chans att ta mig till bussen) så jag (även med huvudvärk som faktiskt släppt nu) gick ut och tränade lite. Började lugnt och så tills min farsa öppnade dörren och tvingade syrran och mig att göra skitjobbiga övningar. Fast det var roligt. I vilket fall så är mina ben helt möra och nu ska jag kolla på inspirationsbilder för jag har inget bättre för mig.
 
Just nu sitter jag och skypar med Carro, för vi har inga liv.
 
 

The only cure for my bad dreams is you.

Vaknade vid 9 imorse av en mardröm igen. När jag vaknade var jag genomsvettig och grät. Inte roligt. 
Anyway, hoppas ni hade en trevlig midsommar för det hade jag. Jag, mamma och pappa åkte till farmor och farfar och fikade och sen åkte vi vidare till Calle och Inger vid 6.
Jag skulle egentligen på fest hos Tiis men jag orkade inte hålla på med skjuts och sånt.
 
Just nu ligger och kolla på House, det är väl vad jag ska göra resten av dagen. Jag orkar ärligt talat inte göra något annat. 

midsommar

God kväll, eller god morgon eller ja vetefan. Lite sent för att önska er alla glad midsommar för det är ju inte midsommar längre. Sitter och pratar med Carro och Sejla och lyssnar på musik. 
 
I morse så vaknade jag tjugo i tolv i hopp om att hinna fixa mig tills min bror kom runt halv ett och jag var långt om klar när Benny landade här runt tjugo över ett. Vi körde och handlade kaka och sen körde vi till Bingsmarken, hade en otroligt trevlig middag med några från släkten och farmors vänner. Hela jävla campingen kryllade av snygga killar dessutom. Väl klara så åkte vi hem med Robin i hans skitlilla bil, Tintin och jag fick knappt plats, är det ens lönt att ha säten där bak liksom seriöst?! Anyway, väl hemma gick jag upp och har suttit här sen dess. Not feeling so well men jag klarar mig.
 
Imorgon ska jag dra in till Malmö för att träffa Oliver och kanske ngn annan random som han bjuder med. Ska bli trevligtt.


Här har ni random bilder från dagen;
 
 
 

Nytt inne

När jag ändå var i Malmö passade jag på att köpa en ny makeup remover. Jag rekomenderar verkligen denna! Tar bort orenheter i huden också. Grymt bra, kostade 65 kronor på Åhlens.              
                                                           
 
 
 

Can't wait

 

dont let me goo, because I'm tired of sleeping alone

Ohoj! Så jäkla varmt idag alltså! Låg ute och solade med syrran, klarade bara av typ 25 minuter för det var så satans varmt. Tintin och jag sitter här och lyssnar på musik och spelar candychrush, funny life. Somnade svinsent igår och vaknade runt tolv idag. Drömde om gymnasiet så just nu längtar jag svinmycket, men valde dock den drygaste linjen weho. 
 
Harry Styles från One Direction har släpt en egen låt, är typ besatt av den för den är så fin och Harry sjunger som en ängel.
 
 

Så varmt!

Jag skojar inte, idag måste det vara nästan 30 grader ute. I bussen påväg till malmö där jag sitter är det nog varmare.
Jag åkte aldrig till malmö igår. Missade först bussen och sen blev det inget av det ändå.


Ha det!

jag är väl tvungen

Hallojjjjj, klockan är strax innan två och jag är inte speciellt trött än, som vanligt på sommarlov dvs. 
 
Jag har enbart sovit hela dagen för denna dagen har varit sämst någonsin. Imorgon (eller ja idag) kommer min käre styvmamma hem och jag längtar tills jag får krama om henne och gråta ut i hennes famn. I birst på annat jag har att skriva om, för att skriva om hur god kyckling jag lagade idag är nog inte så lockande, tänkte jag skriva tio saker om mig. Inte mer speciellt intressant, men roligare att läsa listor än bara text.
 
1. På senaste tiden har min dröm varit att flytta utomlands när jag är runt 30, få ett fint jobb som veterinär, tjäna massa cash och upptäcka delar av världen jag verkligen vill upptäcka. 
 
2. Jag har klaustrofobi, fobi för igelkottar, lite för höjder och att misslyckas med något jag förväntas lyckas med.
 
3. Jag har helt okej många vänner men närmast av dem alla står jag nog min käre blogghomie Emma, Kristoffer, Erika, Oliver och Caroline.
 
4. Sen September förra året har jag lidit av depression, därav självskadebeteende, ätstörningar och självmordstankar. Har kämpat otroligt mycket med mig själv, har dock hamnat tbx på samma nivå.
 
5. Har i hela sjuan/halva åttan varit mobbad över hur jag såg ut, dvs överviktig. Har sen 1½ år tillbaka gått ner 20 kg, har inte fått en ända allvarlig kommentar om att jag är tjock och ifall någon ger mig det kommer jag förmodligen skratta.
 
6. I sjuan bytade jag klass tre gånger och i åttan bytade jag till klassen som jag till slut trivdes i otroligt bra. Jag gick ut med 247.5 poäng och ska förhoppningsvis gå Naturvetenskap på Einar Hansen i Malmö.
 
7. Classic fact om mig som i princip alla vet är att jag är uppvuxen i otroligt dåliga miljöer och jobbig perioder. Har fem syskon varav fyra storebröder född 88,89,90 och 91 och en lillasyster född 2000. Min mor gick bort 2005 av bröstcancer.
 
8. Få saker kan få mig riktigt glad. Några av dem är: Mina bröder, pappa, jeanette, Kristoffer, katter, roliga videos, att lyckas, att någon säger att hen bryr sig om mig.
 
9. Mitt rum är aldrig någonsin städat mer än tre dagar, är otroligt stökig av mig och hatar att städa mitt rum. Min farsa brukar oftast få hota mig med saker (inga allvarliga om någon idiot nu skulle tro det, mer som stänga av internet, jag nt får åka till vänner osv.) om jag inte städar mitt rum.
 
10. Så, kärleksfakta, hm. Jag kan väl typ säga att jag har varit kär på allvar tre eller fyra gånger. Just nu är jag inte kär och är på ett sätt glad för det. Har dock min chrush som jag typ inte har sagt till någon MEN DET ÄR EN ANNAN HISTORIA.
 
Nu ska jag kolla tumblr och sen sova, hadee göttttt!
 
 
Fin bild på fem av mina fina vänner. Från vänster; Christopher, Emma, Terese, jag, Kristoffer och Jonathan.
Gud jag kommer sakna att umgås med dessa freaksen varje dag så jävla mycket!
 

Candycrush och Skype.

Men hallå. 
Just nu ligger jag och lyssnar på Erik som tittar på en minecraft video genom skype och spelar candycrush. Sjukt roligt faktist men det låter helt cp. Jag ska snart åka in till Malmö och träffa Erik. Vet int riktigt vad vi ska göra men det blir säkert roligt. 
Haha, vackert.

Om det är någon som har missat den.

 
Bästa låten just nu.

MItt första inlägg.

Jomenhejsan!
Jag skrev ett inlägg innan men de fungerade inte riktigt som jag ville. Anyway, idag stod "jobb" på schemat. Drog upp ogräs i ett pumpaland hos mina kusiner. Tjänade 500 spänn, sweet! När jag kom hem skulle jag egentigen tillm Filip och träffa några vänner och bada och så men jag var alldeles för trött så jag stannade hemma och nu ligger jag och pratar med Erik. 
 
Ni får en halvgammal bild från nyår detta året.

50 frågor om ronja

Mkay så jag har en policy med mig själv att varje blogg jag "inleder" måste jag ta en random lista från listfolder och svara på dem på bloggen. Så here it is.

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Emma och Kristoffer
2. Personen du pratade I telefon med: Min Farsa
3. Du fick SMS av: Filip
4. Du kramade: Kristoffer tror jag

IDAG
5. Kläder: Jeans och tröja
6. Bättre än igår: Nej

IMORGON
7. Är det: Tisdag
8. Planer: Kanske åka till Filip och umgås med folk
9. Något tråkigt som händer imorgon: Jag vaknar

FAVORIT
10. Nummer: 7
11. Färg: Grön
12. Årstid: Höst/Vinter
13. Saknar du någon?: Hell yes.
14. Humör för tillfället?: Hyfsat glad

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Erhm, kollade på när Kristoffer spelade
16. Vad åt du sist?: Pommes
17. Vad irriterar du dig på?: Folk som är falska, folk som ställer in i sista minuten och asså jag stör mig på så mycket går inte ens att lista.
18. Tror du på distansförållanden?: Om det finns tillräckligt star kärlek så ja.
19. Vem tänker du på just nu?: Ingen 
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Well nej
21. Vart reste du sist?: Mallorca, 2011
22. Vad gjorde du igår kväll?: Kollade TV och tjurade
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Vet faktiskt inte.
24. Ler du ofta?: Nje
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ibland
27. I vems säng sov du i igår natt?: Lol Kristoffers
28. Vilken färg har din tröja?: Röd

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Hur är det ens möjligt? Nej
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Förmodligen
31. Gråter du när du skadar dig?: Berors på hur ont det gör, men inte speciellt ofta nej. 

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Vad folk tror ja, mina närmsta vänner säger nog motsatsen dock.
33. Vad gör dig glad?: Mina två-tre bästa vänner, min bror, att sova.
34. Önskar du att du var lyckligare?: Jepp
35. Är lycka överskattat?: Ibland
36. Kan musik göra dig glad?: Japp

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Japp
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Absolut
39. Har du en flick/pojkvän?: Nej
40. Är du nöjd med det?: Är inte speciellt kär i någon, så ja i guess.
41. Är du kär?: Nje

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Hatar inte många folk, typ ingen. Tål dock verkligen inte alls min brors fd. flickvän.
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Hahahaha, ja i typ trean.
44. Är du en mobbare?: Verkligen inte.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Aop
46. Har du blivit sviken någon gång?: Nej absolut aldrig någonsin, vrf skulle jag blivit det

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Bättre än hemma iaf
48. Favoritämne?: Erhm, biologi och kanske historia
49. Värsta ämne : Allt annat.
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Har bara gått på en skola so how should I know


Nej blogg.se DETTA är mitt första blogginlägg jävla invalider

Halllååååå, jag fick då äran att göra det första inlägget (Ronja). Eftersom Emma GICK OCH LA SIG mitt i allt bloggsnack så fick jag chansa mig fram vad hon gillar. Inte precis som hennes talan hade gjort så mycket skillnad, men ändå. Jag har då fixat hela bloggdesignen själv, från grunden. Fick äntligen upplysningen om vad jag faktiskt är bra på och bloggdesign är en av typ....två saker. Anledningen till att jag faktiskt bloggar igen (har bloggat sen jag var typ nio innan på typ 5 olika bloggplattformer) är att jag tydligen lovade Emma någon gång, förmodar att jag var helt borta då men lovat är ju lovat I suppose. Men har egentligen inget emot det eftersom jag gillar att skriva av mig. Okej detta blev då inte alls långt inlägg. Whatevvva. 
 
 
Ja nytagen bild på mig just nu weooo. /ronjes
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0