Yesterday

Halllloj!
 
Emma åkte hem för någon timme sedan. Igår åkte vi till Emporia och handlade lite. Jag fick handlat bikini, jeans & en skjorta. Skjortan är lite för liten so I will do my job så passar den snart, lol. Sen så åkte jag och Emma hem till mig och chillade och hade faktiskt väldigt roligt. Jessica & Terese kunde inte komma, men Emma och jag hade jätteroligt ändå! 
 
 
 /Ronja

new in

 
 
 
 

Dag 4 - Bästa musikvideon

 
Dag 4 - Bästa musikvideon (videorna)
 
 
/Ronja

Dag 3 - Bild på ditt husdjur

 
First of all, min kisemise. Pippi. Hon fick jag på min fjärde födelsedag. Älskar henne så galet mycket, knappt sant.
 
 
Andra, min andra kisemise. Hon träffar jag nästan aldrig mer eftersom hon bor mest hor grannen. (Därför bilden är gammal, över ett år). Ida heter hon, hon är kanske född 2003.
 
 
Min avlivna hund Janni, som vi fick som bonus när pappa träffade Jeanette. Avled i början av detta året. Vi har funderat på att skaffa en till, fast ingen valp, en omplaceringshund.
 
 
 /Ronja
 
 
 
 

Skit i dom, det blir kul, vi går dit som förlorarna

Halllloj! 
 
Igår åkte jag, Emma & Kristoffer till Malmö, Ribban och badade. Riktigt länge, skithärligt, dock skitäcklig botten men jag dog inte. Vi åkte sen hem till Emma, käkade, sen luffade vi mest runt och pratade massa skit och dog efter sanning eller konka (helt meningslöst jag vet redan allt om dom och viseversa men men) vid klockan fyra kanske. Idag åkte jag hem, städade och plockade undan och har ännu inte somnar även om jag var skittrött innan.
Imorgon ska jag, Emma och Tesse in till Emporia, sen efter det ska vi hem till mig och då kommer Jessica också. Sen sover vi hääääär hoooohooo.
 
Tre till bilder från Helsingborg på moi & en fin bild på Emma & Kristoffer. Bilder från stranden och inatt kommer nog upp sen idag eller imorgon för det är Emma som har bilderna!
 
 
 

Dag 2 - Mina rädslor

 
Dag 2 - Mina rädslor
 

Hmm, alltså jag har inte några "stora" rädslor, är inte rädd för så mycket. Jag har dock klaustrofobi, vilket menas med att jag hatar trånga utrymmen, får panik. Jag har också en liten fobi för igelkottar, jag börjar inte gråta och så, men jag får typ rysningar och gillar inte att vara nära dem. (OBS!!! Edit by Emma!! Det är fan ingen lite fobi, vi fick gå flera meter runt n för att hon inte kunde gå förbi en igelkott. OBS) Tycker dock de är jättesöta haha. Världens löjligaste fobi, i know. Sen går jag runt med en sån typical rädsla att förlora någon närstående. Men det är inget jag går runt och övertänker på. 
 
 /Ronja

Dag 1 - 5 saker ni inte visste om mig

 

Tänkte köra en tiodagarslista, som börjar idag. 

 

Dag 1 - Fem saker du inte visste om mig

 

  • Jag har börjat återhämta mig från min depression jag har haft i snart ett år. Eller det är komplicerat, jag har börjat 'inse' meningen med livet och att livet är fint, typ. Mest efter att jag har varit en vän för många andra och intalat dem att livet är inget man ska kasta iväg, har i princip börjat lyssna på mig själv.
  • Ny blogg, så borde jag berätta mina två stora kändiscrusher. Niall Horan från One Direction och Dylan O'brien från Teen Wolf (bl.a.). 
 
  • Min favoritfilm någonsin (eller ja filmserie) är Harry Potter. Det är nog det bästa som finns. Min favorit av dem är den sista, Harry Potter & dödsrelikera del 2.
 
 
  • Jag skulle egentligen ha döpts till Denise, men eftersom min äldsta bror heter Dennis, så tyckte min farsa det skulle ha blivit förvirrande, haha.
  • Min pappa och min styvmor är mina två största förebilder.
 
/Ronja
 

back side front

Hej & hå!!
Idag har jag: gjort inget.
Det enda nytta jag har lyckats åstakomma idag har varit att slänga spegeln i kontainern som pappa har tjatad på mig att göra i typ flera veckor. Eller ja, det var det enda kravet på att han skulle skjutsa mig till Anderslöv imrogon. Imorgon åker jag till Emma, sen tar vi bussen till Malmö med Kristoffer och sen ska vi bada. Ska äntligen få träffa deeeeem aaah!! 
 
 
 
 

roligt liv

Hejhopp! 
 
Vaknade inte mycket tidigare idag, somnade vid fem tiden imorse, igen. Gjorde om bloggen igår, ganska mycket ljusare, fast inga färger alls typ. Lite mer stilrent, hehe. Och eftersom jag alltid får bloggdesignfnatt klockan tre på natten så kan jag inte fråga Emma hur hon vill ha det, så hon får klaga efteråt, hehehehehe.
 
I vilket fall så har jag inget planerat alls idag, ska ta lite bilder till bloggen, kolla Glee & That 70s show och kanske träna, får se. 
 
Här kommer tre bilder från när jag och Erika var på kärnan, Helsingborg.
 

jaha..

Ny design I guess. Haha, Ronja bara bytar hela tiden men inte mig emot.
 
Anyway, idag ska jag kanske dra till Helsingborgsfestivalen och hjälpa Tiis där. Han håller nämligen i Paintballen där och frågade mig igår om jag ville hjälpa till. Klart jag ville det men jag kunde inte just igår för vi skulle iväg på middag så jag ska prata med mamma om det när hon kommer hem från jobbet. Åh, jag vill verkligen dit! Hoppas, hoppas, hoppas!
 
En bild på mig förra sommaren.

NÅGRA BRA LÅTAR

God kvällis! 
 
Sitter här och chattar med min bror om några möbler han vill köpa och jag ska vara stylist. 
Har inte uppdaterat alls på länge nu, inte för att jag har varit upptagen eller så. Har bara inte pallat. 
I Torsdags var jag och Erika i Helsingborg på festivalen, vi hade superskoj as usual. Efter det åkte vi hem och var på omegle en stund sen film med popcorn sen somnade vi gott vid typ halv fyra. 
 
I brist på bilder får ni några bra låtar.
 
 

twitter

 
Nu har även jag skaffat Twitter. Lite sent, haha! Jag heter emma_ingvarsson om ni känner för att följa mig. 
 
 
 
 
 

good charlotte

Just nu är jag inne på en Good Charlotte period eller vad man ska säga. Senast hade jag en Sum 41 period men det var ett tag sedan.
 
Mina 4 absolut GC favoriter. The Anthem är ju med i en American Pie film, kommer dock inte ihåg vilken.
 
 

summertimedress

Tjena tjena! 
Igår var jag på min farbrors 50års fest. Sjukt trevligt, massor av god mat och dricka, sång, dans, skratt och snapsvisor. En kväll jag sen kommer glömma helt enkelt. 
Platsen var strandhotellet i Smyge och antalet var 70 pers. Jag hade Lukas, min systers pojkvä till bordet och varken han eller jag är så värst haj på hur man ska uppföra sig på sådana fester. Att han skulle dra ut stolen till mig och såhär men det fixade sig.
 
Idag har varit en slappar dag, vi åkte en runda till Skurup och hälsade på ett par vänner där så det var väl inget speciellt.
En sommarklänning jag köpte i Hjo på semestern. 149:- 
Denna klänning kommer jag också ha innom mina ägor inom kort. LÄNGTAR!
 
 
 

lyckat sovande

Tjoho! Tjohej! Tjohoj!
 
Klockan är halv två och ja, jag skulle sovit nu om det inte vore för töntkompisarna Kristoffer och Jonathan som ringde mig, halvt död typ "öh hejjjjj???". Så nu kan jag inte somna om och jag hatar dem. 
 
I alla fall så var jag med Andreas, Tintin, Robin och Patrik i Pydde igår och badade och solade. Alltså mina bröder är som femåringar när det bara är dem. Så jävla töntiga. Sov ingenting alls förra natten så idag var jag igång, efter vi hade badat körde vi och lämnade min ena bror i Alstad sen körde vi till Svedala och handlade munkar, för att sedan vidare till min brorsflickvänsmamma för de skulle jobba lite. Jag och Tintin låg i hängsoffan och jag somnade, lyckat. Sen körde vi hem, åt och sen somnade jag igen.
 
Bilder från syrranblogg:
 

DADA UMBADAADDAA

Tänkte lägga upp ett inlägg med massa bilder bara. Har inget intressant att blogga om eftersom jag inte är på topp just nu. Klockan tjugo över fyra. 
 
 
 
 

Tillbakaaaa

Nu är jag tillbaka från en liten semester i Hjo. Jag hade trevligt och så men saknade såklar Ronja och mina föräldrar. Nu sitter jag och ta igen allt jag har missat med Ronja och Terese och lyssnar på alla låtar som har kommit ut på spotify som jag missat. Jag har fastnat för en som heter "Too many friends" av  Placeobo. 
 
Bilder från Karlsborgsfästning.
Den gamla klassikern "Åh, kolla mina fötter!"
Huvudingången till fästningen.
Plain old kitchen. 
Och tillslut några skottgluggar ifrån muren.
 
OBS detta var bara några få bilder från semestern, håll utkik det kommer nog fler.
 

-

Jag orkar ingenting justnu. Har ånges så det gör ont bara att tänka.. Jag ser verkligen ingen utväg på dethär. Avundsjukan tar över och allt annat svartnar. Shit. Jag pallar verkligen inte mer.

jag är omskakad och glad

Hejsan! Sitter här i min säng & lyssnar på musik. Igår kom Sebbe och hämtade mig här, sen åkte vi till stranden och badade med hans mor. Sen åkte vi hem och kollade på film sen sov vi. Idag åkte vi till Malmö & mötte uppe Emma och Oliver. Saknat Oliver as hell så det var skönt att träffa honom igen. Fina vän.  Vi hade det ganska chill, kollade även upp vart fan min skola låg så nu vet jag ju det. Käkade även Subway (:D) så jag var ändå nöjd. Tog sen bussen hem och sen hämtade farsan mig där. Har inte mycket mer att säga så hejdååå! /Ronja

 

 
Swag bild på mig, syster och yngste storebror Andreas när han äntligen slutat skolan!
 

@ the bus

Tjänare! Sitter somsagt på bussen

påväg hem från malmö. Det var väl helt ok, ganska awkward men det var inte oväntat efter allt som har hän mellan mig och Oliver.
Anyway, jag fick med mig en tröja, ett par löparbyxor och par skor.





En bild från ett par dagar sedan.

men hallå snyggingar

Idag har varigt en fartfylld dag. Det började med att jag och mamma åkte in till stan och kollade runt lite.. Mamma handlade sytråd till hennes klänning, hon ska på "bal" i augusti.
Sedan så handlade vi lite -kommer möjligtvis bild imorron- och åkte vidare till böste och låg och solade lite, vattnet var fullt tång och alger så vi struntade i att bada.
Vi skulle sedan plocka jordgubbar men vi hittade inte riktigt var stället var så det tog lite tid innan vi hittade det, men tillslut hittade vi och plockade 20 liter jordgubbar.
Sen åkte vi vidare till farmor och farfar, fikade lite och sen vidare hem för att göra sylt.

Imorron däremot ska jag åka in till Malmö och träffa Ronja och några andra och så ska jag se om jag hittar ett par nya skor.


Bild från stranden.

mobil inlägg

Hello! Jag har varit ganska "off" nu ett tag, förlåt! Men ärligt talat spelade det inte jätte mycket för det har inte hänt så jättemycket ändå.

Anyway, idag fick jag reda på att jag kom in på mitt förstahandsval! Naturbruksprogramet, inriktning Skog, profil Vildmark och äventyr med utökad behörighet på Osbys naturbruksgymnasium.
Så exited!
Fick hem en stor hög med papper som ska fyllas i och skickas in iom att jag ska bo på internat. Jag fick också reda på att man får en dator när man börjar där. Jag hade verkligen ingen aning om det, men det är bara bra så jag klagar inte.


Ha det bra tills nästa gång! Man vet aldrig när det kan vara.

I'm holding on

Här har det varit lite dött sen lördags. Festen i lördags var i alla fall skitrolig, kom överrens med alla ändå. 
Har varit lite drygt de senaste dagarna för sön-mån var jag skittrött efter festen och i tisdags var jag tvungen att gå upp klockan hav nio för att jobba. Idag gick jag upp runt ett när någon idiot stod och skrek på min styvmorsa imorse. Idag har jag inte gjort ett piss, mest sökt information om skolan, jag kom in på mitt första hands val föresten! :D Överglad! Sitter just nu och lyssnar på musik och kollar tumblr, som vanligt. 
 
I brist på bilder, så får ni två låtar som jag sitter och spelar hela tiden. Lite deprimerande men älskar i vilket fall Flume, ett elektroniskt band från Australien (självklart). Tycker även alla borde kolla in 5 Seconds of summer (klicka här), ett pojkband även från Australien. Älskar alla deras låtar. Aja, ska fortsätta med ingenting just nu. Ciao!
 
Förresten, Emmas internet är borta (hon har sånt skit i USB) så hon kommer nog inte uppdatera tills de har hittat/skaffat ett nytt!
 
/Ronja
 

RSS 2.0